![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Nauk o Zdrowiu
|

dr
Michał Gośliński
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2018/19 - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - produkcja potraw i posiłków dla sportowców 1800-D2-WZ/PP-S2
2018/19 - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo: produkcja potraw dla sportowców 1800-D2-WZ/PP-N2
2018/19 - Wiedza o żywności: Technologia żywności 1800-D2-Tcgz-N1
2018/19 - Wiedza o żywności: Technologia żywności 1800-D2-Tchz-S1
2018/19L - Edukacja żywieniowa 1800-pod-d-eduzyw
2018/19L - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D1-DYPLOM/1-S2
2018/19L - Wiedza o żywności: Przechowalnictwo żywności 1800-D1-M/PZ-N2
2018/19L - Wiedza o żywności: Przechowalnictwo żywności 1800-D1-M/PZ-S2
2018/19L - Żywienie zbiorowe 1800-pod-d-zywzb
2019/20 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2
2019/20Z - Edukacja żywieniowa 1800-pod-d-eduzyw
2019/20Z - Żywienie zbiorowe 1800-pod-d-zywzb
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Praca licencjacka - praca własna studenta 1800-D3-Pws1-S1
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-Selic1-S1
2021/22 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Praca licencjacka - praca własna studenta 1800-D3-Pwst1-S1
2021/22Z - Edukacja żywieniowa 1800-pod-d-eduzyw
2021/22Z - Żywienie zbiorowe 1800-pod-d-zywzb
Prowadzone przedmioty
2018/19 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszy-N1:
Wykład (grupa 1)
2018/19 - Podstawy żywienia klinicznego: Podstawy dietetyki 1800-D2-Pdsz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Podstawy żywienia klinicznego: Podstawy dietetyki 1800-D2-Podsd-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Przedmiot do wyboru: Katering i wyposażenie zakładów gastronomicznych 1800-D3-PDWK-n1:
Wykład (grupa 1)
2018/19 - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - produkcja potraw i posiłków dla sportowców 1800-D2-WZ/PP-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo: produkcja potraw dla sportowców 1800-D2-WZ/PP-N2:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Wiedza o żywności: Technologia żywności 1800-D2-Tcgz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Wiedza o żywności: Technologia żywności 1800-D2-Tchz-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Wiedza o żywności: Towaroznawstwo żywności 1800-D2-Twz-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Wiedza o żywności: Towaroznawstwo żywności 1800-D2-Tzs-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19L - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy żywienia człowieka 1800-D1-Pdsz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19L - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy żywienia człowieka 1800-D1-Podzw-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2018/19L - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D1-DYPLOM/1-S2:
Seminarium (grupa 1)
2018/19L - Wiedza o żywności: Przechowalnictwo żywności 1800-D1-M/PZ-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2:
Seminarium (grupa 1)
2019/20 - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - produkcja potraw i posiłków dla sportowców 1800-D2-WZ/PP-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20 - Wiedza o żywności: Technologia żywności 1800-D2-Tcgz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20 - Wiedza o żywności: Technologia żywności 1800-D2-Tchz-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
2019/20Z - Wiedza o żywności: Przechowalnictwo żywności 1800-D1-WZPZ-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20L - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Kontrola i regulacja spożycia 1800-D1-M/KRS-S2:
Seminarium (grupa 1)
2019/20L - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy żywienia człowieka 1800-D1-Pdsz-N1:
Wykład (grupa 1)
2019/20L - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy żywienia człowieka 1800-D1-Podzw-S1:
Wykład (grupa 1)
2019/20L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
2019/20L - Żywienie w sporcie: Żywienie dzieci i młodzieży o zwiększonej aktywności fizycznej 1800-D1-M/DM-S2:
Seminarium (grupa 1)
2020/21 - Kształcenie specjalnościowe-dietetyka z elementami żywienia w sporcie i rekreacji. Produkcja potraw i towaroznawstwo: produkcja potraw i posiłków dla sportowców 1800-D2-KS/PPT-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-Selic1-S1:
Seminarium (grupa 2)
2020/21 - Nauki kliniczne: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Dietd-S1:
Ćwiczenia (grupa 6)
2020/21 - Nauki kliniczne: Diety alternatywne 1800-D2-Altdt-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Samokształcenie (grupa 1)
2020/21 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6)
2020/21 - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy dietetyki 1800-D2-Pddt-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy dietetyki 1800-D2-Pdt-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Wiedza o żywności: Technologia żywności 1800-D2-Tcgz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Wiedza o żywności: Technologia żywności 1800-D2-Tchz-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
2020/21Z - Wiedza o żywności: Przechowalnictwo żywności 1800-D1-WZPZ-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21L - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy żywienia człowieka 1800-D1-Pdsz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21L - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy żywienia człowieka 1800-D1-Podzw-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2020/21L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
2020/21L - Żywienie w sporcie: Żywienie dzieci i młodzieży o zwiększonej aktywności fizycznej 1800-D1-M/DM-S2:
Seminarium (grupa 1)
2021/22 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-SEM1-S1:
Seminarium (grupa 1)
2021/22 - Nauki kliniczne: Diety alternatywne 1800-D2-Altdt-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Nauki kliniczne: Diety alternatywne 1800-D2-Dalt-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6)
2021/22 - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy dietetyki 1800-D2-Pddt-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy dietetyki 1800-D2-Pdt-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Podstawy żywienia klinicznego: Projektowanie diet w oparciu o dostępne narzędzia 1800-D2-PZK/PDoDN-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Seminarium (grupa 1)
2021/22 - Przedmioty do wyboru: Katering i wyposażenie zakładów gastronomicznych 1800-D3-Kater-N1d:
Wykład (grupa 1)
2021/22 - Przedmioty do wyboru: Katering i wyposażenie zakładów gastronomicznych 1800-D3-Kater-S1d:
Wykład (grupa 1)
2021/22 - Wiedza o żywności: Technologia żywności 1800-D2-Tcgz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Wiedza o żywności: Technologia żywności 1800-D2-Tchz-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
2021/22Z - Wiedza o żywności: Przechowalnictwo żywności 1800-D1-WZPZ-S2:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)