asystent w jednostce Wydział Nauk o Zdrowiu
|
mgr
Adrianna Bartoszewska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
2021/22Z - Biochemia z elementami chemii 1800-R1-BzECh-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2021/22Z - Biomedyczne podstawy fizjoterapii: Biochemia 1800-F1-BCH-SJZ:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 6), Seminarium (grupa 10)
2021/22Z - Wiedza o żywności: Chemia ogólna i żywności 1800-D1-WCH-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9)
2021/22L - Wiedza o żywności: Chemia ogólna i żywności 1800-D1-WCH-S1L:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8)
2022/23Z - Wiedza o żywności: Chemia ogólna i żywności 1800-D1-WOZC-S1Z:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9)
2022/23L - Wiedza o żywności: Chemia ogólna i żywności 1800-D1-WCH-S1L:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9)
2023/24Z - Wiedza o żywności: Chemia ogólna i żywności 1800-D1-WOZC-S1Z:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9)