![]() |
profesor uniwersytetu w jednostce Wydział Chemii
|

dr
Marzanna Kurzawa
prof. UMK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
wtorek 10-12
p. 155 blok A
lub
w tym samym terminie na MS Teams
Koordynowane przedmioty
2022/23 - Bezpieczeństwo zdrowotne żywności (HACCP) 0600-PS-BHP-BZZ
2022/23 - Biologiczne zagrożenia w środowisku pracy 0600-PS-BHP-BZwŚP
2022/23 - Chemia i analiza żywności 0600-S1-Spec-CAZL
2022/23 - Chemiczne zagrożenia w środowisku pracy 0600-PS-BHP-ChZwŚP
2022/23 - Ergonomia i psychofizjologia pracy 0600-PS-BHP-EPP
2022/23 - Fizyczne zagrożenia w środowisku pracy 0600-PS-BHP-FZwŚP
2022/23 - Funkcjonowanie służb BHP w praktyce 0600-PS-BHP-FSBHPwP
2022/23 - Metodyka szkoleń BHP 0600-PS-BHP-MSBHP
2022/23 - Obrót substancjami chemicznymi i odpadami niebezpiecznymi 0600-PS-BHP-OSChiON
2022/23 - Ochrona środowiska naturalnego 0600-PS-BHP-OSN
2022/23 - Pierwsza pomoc i system ratownictwa 0600-PS-BHP-PPiSR
2022/23 - Prawo pracy 0600-PS-BHP-PP
2022/23 - Seminarium dyplomowe 0600-PS-BHP-Sem
2022/23 - Wypadki i katastrofy oraz systemy kryzysowe 0600-PS-BHP-WiKoSK
2022/23 - Zarządzanie bezpieczeństwem pracy i ryzykiem 0600-PS-BHP-ZBPiR
2022/23 - Środki ochrony indywidualnej 0600-PS-BHP-SOI
2022/23Z - Analiza produktów naturalnych 0600-S1-Cm-PW7b-IV
2022/23Z - Chemia w żywności 0600-OG-ChZ
2022/23Z - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-ChK-SP/W-WEB
2022/23L - Analiza farmaceutyczna 0600-S1-CM-PW7c-VIa
2022/23L - Analiza ilościowa leków 0600-S2-CM-AIL
2022/23L - Dieta i żywność w ocenie chemika 0600-OG-DŻOCh
2022/23L - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-CKR-SP/W-WEB
2023/24 - Chemia i analiza żywności 0600-S1-Spec-CAZL
2023/24Z - Analiza produktów naturalnych 0600-S1-Cm-PW7b-IV
2023/24Z - Chemia w żywności 0600-OG-ChZ
2023/24Z - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-ChK-SP/W-WEB
2023/24Z - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-PP/ACh-WEB
2023/24Z - Związki bioaktywne w surowcach i lekach roślinnych 0600-S2-CM-PW/ZB
2023/24L - Analiza ilościowa leków 0600-S2-CM-AIL
2023/24L - Dieta i żywność w ocenie chemika 0600-OG-DŻOCh
2024/25Z - Analiza jakości produktów spożywczych 0600-S1-SP/W-AJPS
2024/25Z - Analiza produktów naturalnych 0600-S1-Cm-PW7b-IV
2024/25Z - Chemia w żywności 0600-OG-ChZ
2024/25Z - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-ChK-SP/W-WEB
2024/25Z - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-PP/ACh-WEB
2024/25Z - Związki bioaktywne w surowcach i lekach roślinnych 0600-S2-CM-PW/ZB
2024/25L - Analiza ilościowa leków 0600-S2-CM-AIL
2024/25L - Dieta i żywność w ocenie chemika 0600-OG-DŻOCh
2024/25L - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-CKR-SP/W-WEB
Prowadzone przedmioty
2022/23 - Bezpieczeństwo zdrowotne żywności (HACCP) 0600-PS-BHP-BZZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Chemia i analiza żywności 0600-S1-Spec-CAZL:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23Z - Analiza produktów naturalnych 0600-S1-Cm-PW7b-IV:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23Z - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-ChK-SP/W-WEB:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23Z - Zaawansowane metody instrumentalne 0600-S2-CM-ZAI:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3)
2022/23L - Analiza ilościowa leków 0600-S2-CM-AIL:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2022/23L - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-CKR-SP/W-WEB:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24Z - Analiza produktów naturalnych 0600-S1-Cm-PW7b-IV:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24Z - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-ChK-SP/W-WEB:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24Z - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-PP/ACh-WEB:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
2023/24Z - Zaawansowane metody instrumentalne 0600-S2-CM-ZAI:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3)
2023/24Z - Związki bioaktywne w surowcach i lekach roślinnych 0600-S2-CM-PW/ZB:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24L - Analiza ilościowa leków 0600-S2-CM-AIL:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024/25Z - Analiza jakości produktów spożywczych 0600-S1-SP/W-AJPS:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25Z - Analiza produktów naturalnych 0600-S1-Cm-PW7b-IV:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25Z - Projektowanie i chemia analityczna związków aktywnych 0600-S1-ChK-W-PCAZA:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25Z - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-ChK-SP/W-WEB:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25Z - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-PP/ACh-WEB:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25Z - Zaawansowane metody instrumentalne 0600-S2-CM-ZAI:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2)
2024/25Z - Związki bioaktywne w surowcach i lekach roślinnych 0600-S2-CM-PW/ZB:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25L - Analiza ilościowa leków 0600-S2-CM-AIL:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024/25L - Wybrane elementy bromatologii 0600-S2-CKR-SP/W-WEB:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)