profesor w jednostce Wydział Chemii
|
prof. dr hab.
Aleksandra Szydłowska-Czerniak
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
wtorek 14.00-15.00, piątek 13.00-14.00
Koordynowane przedmioty
2020/21 - Współczesne trendy w przetwórstwie żywności 0600-S2-SP/W-WTPZ
2021/22 - Mentoring promotorski 7404-MP-CHEM
2021/22Z - Analiza sensoryczna, badanie preferencji konsumenta 0600-S1-CTZ-AS(3r.)
2021/22Z - Maszyny i aparaty w technologii spożywczej 0600-S1-CTZ-MATS
2021/22Z - Podstawy technologii cukru i cukiernictwa 0600-S1-CTZ-PTCC
2021/22Z - Seminarium dyplomowe 0600-S1-CTZ-SD
2021/22L - Chemia analityczna 0600-S1-ChK-ChA
2021/22L - Podstawy chemii analitycznej 0600-S1-CM-PCA
2021/22L - Podstawy chemii analitycznej 0600-S1-O-PCA
2021/22L - Podstawy technologii tłuszczów 0600-S1-CTZ-PTST
2022/23 - Mentoring promotorski 7404-MP-CHEM
2022/23Z - Analiza sensoryczna, badanie preferencji konsumenta 0600-S1-CTZ-AS(3r.)
2022/23Z - Maszyny i aparaty w technologii spożywczej 0600-S1-CTZ-MATS
2022/23Z - Podstawy technologii cukru i cukiernictwa 0600-S1-CTZ-PTCC
2022/23Z - Seminarium dyplomowe 0600-S1-CTZ-SD
2022/23L - Chemia analityczna 0600-S1-ChK-ChA
2022/23L - Fotochemia i wolne rodniki 0600-S2-CM-FWR
2022/23L - Podstawy chemii analitycznej 0600-S1-CM-PCA
2022/23L - Podstawy chemii analitycznej 0600-S1-CTZ-PCA
2022/23L - Podstawy chemii analitycznej 0600-S1-O-PCA
2022/23L - Podstawy technologii tłuszczów 0600-S1-CTZ-PTST
2022/23L - Współczesne trendy w przetwórstwie żywności 0600-S2-ChK-SP/W-WTP
2023/24Z - Seminarium dyplomowe 0600-S1-CTZ-SD
2023/24L - Chemia analityczna 0600-S1-ChK-ChA
2023/24L - Fotochemia i wolne rodniki 0600-S2-CM-FWR
2023/24L - Podstawy chemii analitycznej 0600-S1-CM-PCA
2023/24L - Podstawy chemii analitycznej 0600-S1-O-PCA
2023/24L - Współczesne trendy w przetwórstwie żywności 0600-S2-CKR-SP/W-WTP
2023/24L - Współczesne trendy w przetwórstwie żywności 0600-S2-ChK-SP/W-WTP
Prowadzone przedmioty
2020/21 - Techniki prezentacji wyników i popularyzacji wiedzy naukowej 7404-FIZ-TPW:
Wykład (grupa 5)
2020/21 - Współczesne trendy w przetwórstwie żywności 0600-S2-SP/W-WTPZ:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Techniki prezentacji wyników i popularyzacji wiedzy naukowej 7404-FIZ-TPW:
Wykład (grupa 1)
2021/22Z - Analiza sensoryczna, badanie preferencji konsumenta 0600-S1-CTZ-AS(3r.):
Wykład (grupa 1)
2021/22Z - Antyutleniacze - postęp w chemii żywności, kosmetycznej i medycznej XXI w. 7404-AUTL:
Wykład (grupa 1)
2021/22L - Podstawy technologii tłuszczów 0600-S1-CTZ-PTST:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Techniki prezentacji wyników i popularyzacji wiedzy naukowej 7404-FIZ-TPW:
Wykład (grupa 2)
2022/23Z - Analiza sensoryczna, badanie preferencji konsumenta 0600-S1-CTZ-AS(3r.):
Wykład (grupa 1)
2022/23Z - Antyutleniacze - postęp w chemii żywności, kosmetycznej i medycznej XXI w. 7404-AUTL:
Wykład (grupa 1)
2022/23L - Podstawy technologii tłuszczów 0600-S1-CTZ-PTST:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023/24Z - Antyutleniacze - postęp w chemii żywności, kosmetycznej i medycznej XXI w. 7404-AUTL:
Wykład (grupa 1)
2023/24L - Fotochemia i wolne rodniki 0600-S2-CM-FWR:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24L - Techniki prezentacji wyników i popularyzacji wiedzy naukowej 7404-FIZ-TPW:
Wykład (grupa 1)
2023/24L - Współczesne trendy w przetwórstwie żywności 0600-S2-CKR-SP/W-WTP:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Imiona
Aleksandra Barbara
Nazwisko
Szydłowska-Czerniak
Stopnie i tytuły
prof. dr hab.