![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Farmaceutyczny
|

dr
Małgorzata Prażyńska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2018/19Z - Zajęcia fakultatywne: Mikrobiom przewodu pokarmowego – korzyści i zagrożenia 1716-A-ZF-MPPOK
2018/19Z - Zajęcia fakultatywne: Mikrobiom przewodu pokarmowego – korzyści i zagrożenia 1716-F-WF-MIKROBIOM
2018/19Z - Zajęcia fakultatywne: Profilaktyka zakażeń w farmacji. Rola farmaceuty w terapii zakażeń 1718-F-WF-PROFZAK
2018/19L - Zajęcia fakultatywne: Bezpieczeństwo mikrobiologiczne wody, żywności i środowiska pracy 1716-A-ZF-BMWZS
2018/19L - Zajęcia fakultatywne: Bezpieczeństwo mikrobiologiczne wody, żywności i środowiska pracy 1716-F-WF-BEZMIKWZS
2018/19L - Zajęcia fakultatywne: Nowe i powracające patogeny w zakażeniach u człowieka 1716-A-ZF-NPATOG
2018/19L - Zajęcia fakultatywne: Profilaktyka zakażeń w farmacji. Rola farmaceuty w terapii zakażeń 1718-F-WF-PROFZAK
2018/19L - Zajęcia fakultatywne: Wybrane drobnoustroje oportunistyczne - udział w zakażeniach i nowoczesne metody diagnostyczne 1716-A-ZF63-SJ
2018/19L - Zajęcia fakultatywne: Wybrane drobnoustroje oportunistyczne - udział w zakażeniach i nowoczesne metody diagnostyczne 1716-F-WF-DROBUSTOPO
2018/19L - Zajęcia fakultatywne: Zagrożenia mikrobiologiczne wynikające z kontaktu ze zwierzętami i produktami pochodzenia zwierzęcego 1716-KII-ZF-ZAGRMIKR
2018/19L - Zajęcia fakultatywne: Zagrożenia mikrobiologiczne wynikające z kontaktu ze zwierzętami i produktami pochodzenia zwierzęcego 1716-A-ZF-ZMIKRO
2018/19L - Zajęcia fakultatywne: Zagrożenia mikrobiologiczne wynikające z kontaktu ze zwierzętami i produktami pochodzenia zwierzęcego 1716-F-WF-ZAGMIKZW
2019/20Z - Zajęcia fakultatywne: Mikrobiom przewodu pokarmowego – korzyści i zagrożenia 1716-A-ZF-MPPOK
2019/20L - Zajęcia fakultatywne: Bezpieczeństwo mikrobiologiczne wody, żywności i środowiska pracy 1716-A-ZF-BMWZS
2019/20L - Zajęcia fakultatywne: Nowe i powracające patogeny w zakażeniach u człowieka 1716-A-ZF-NPATOG
2019/20L - Zajęcia fakultatywne: Wybrane drobnoustroje oportunistyczne - udział w zakażeniach i nowoczesne metody diagnostyczne 1716-A-ZF63-SJ
2019/20L - Zajęcia fakultatywne: Zagrożenia mikrobiologiczne wynikające z kontaktu ze zwierzętami i produktami pochodzenia zwierzęcego 1716-KII-ZF-ZAGRMIKR
2019/20L - Zajęcia fakultatywne: Zagrożenia mikrobiologiczne wynikające z kontaktu ze zwierzętami i produktami pochodzenia zwierzęcego 1716-A-ZF-ZMIKRO
2020/21Z - Zajęcia fakultatywne: Mikrobiom przewodu pokarmowego – korzyści i zagrożenia 1716-A-ZF-MPPOK
2020/21Z - Zajęcia fakultatywne: Mikrobiom przewodu pokarmowego – korzyści i zagrożenia 1716-F-WF-MIKROBIOM
2020/21L - Zajęcia fakultatywne: Bezpieczeństwo mikrobiologiczne wody, żywności i środowiska pracy 1716-A-ZF-BMWZS
2020/21L - Zajęcia fakultatywne: Bezpieczeństwo mikrobiologiczne wody, żywności i środowiska pracy 1716-F-WF-BEZMIKWZS
2020/21L - Zajęcia fakultatywne: Nowe i powracające patogeny w zakażeniach u człowieka 1716-A-ZF-NPATOG
2020/21L - Zajęcia fakultatywne: Wybrane drobnoustroje oportunistyczne - udział w zakażeniach i nowoczesne metody diagnostyczne 1716-F-WF-DROBUSTOPO
2020/21L - Zajęcia fakultatywne: Wybrane drobnoustroje oportunistyczne - udział w zakażeniach i nowoczesne metody diagnostyczne 1716-A-ZF63-SJ
Prowadzone przedmioty
2019/20Z - Diagnostyka mikrobiologiczna 1716-A3-DMIKR-SJ:
Laboratorium (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
2019/20Z - Praktyczna nauka zawodu 1716-A3-PNZ-Z-SJ:
Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 6), Laboratorium (grupa 8)
2019/20Z - Seminarium magisterskie-Metodologia badań naukowych 1716-A5-SEMMIKROB-SJ:
Seminarium (grupa 1)
2019/20 - Mikrobiologia 1716-A3-MIKRO-L-SJ:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 4), Laboratorium (grupa 5)
2019/20 - Praktyczna nauka zawodu 1716-A3-PNZ-SJ:
Laboratorium (grupa 4), Laboratorium (grupa 8), Laboratorium (grupa 9)
2019/20 - Moduł kształcenia do wyboru. Wykład kursowy: Żywność jako źródło drobnoustrojów i ich toksyn oraz pasożytów i robaków 1800-D2-WK/ZD-S2:
Wykład (grupa 1)
2019/20 - Żywność jako źródło drobnoustrojów i ich toksyn oraz pasożytów i robaków 1800-F2-PKZjZD-S2:
Wykład (grupa 1)
2019/20 - Przedmiot kursowy: Żywność jako źródło drobnoustrojów i ich toksyn oraz pasożytów i robaków 1800-PO2-PK:ZZD-S2:
Wykład (grupa 1)
2020/21Z - Seminarium magisterskie-Metodologia badań naukowych 1716-A5-SEMMIKROB-SJ:
Seminarium (grupa 1)
2018/19Z - 2.1. Mikrobiologia 1600-LekM21MIKB-J:
Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 13), Ćwiczenia (grupa 20), Seminarium (grupa 10)
2018/19Z - 2.1. Mikrobiologia 1655-LekM21MIKB-J:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
2018/19Z - Mikrobiologia dla zaawansowanych 1655-LekM21ZWMZ-J:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19Z - Seminarium magisterskie-Metodologia badań naukowych 1716-A5-SEMMIKROB-SJ:
Seminarium (grupa 1)
2018/19Z - Mikrobiologia i parazytologia: Mikrobiologia 1800-P1-M-S1Z:
Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10)
2018/19Z - Mikrobiologia i Parazytologia: Mikrobiologia 1855-P1-MIKRO-S1Z:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20L - 10.1. Mikrobiologia 1655-LekM22CZSMIK-J:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
2019/20L - Diagnostyka mikrobiologiczna 1716-A3-DMIKR-L-SJ:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 5)
2019/20L - Seminarium magisterskie-metodologia badań naukowych 1716-A5-SEMMIKROL-SJ:
Seminarium (grupa 1)
2018/19L - Mikrobiologia 1716-A3-MIKRO-L-SJ:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 4), Laboratorium (grupa 5)
2018/19L - Praktyczna nauka zawodu 1716-A3-PNZ-SJ:
Laboratorium (grupa 4), Laboratorium (grupa 8), Laboratorium (grupa 9)
2018/19L - Seminarium magisterskie-metodologia badań naukowych 1716-A5-SEMMIKROL-SJ:
Seminarium (grupa 1)