![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Chemii
|

dr
Marcin Cichosz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Dydaktyczne: środa 09:00-10:00
Studenckie praktyki zawodowe i staże: czwartek 09:00-10:00
Koordynowane przedmioty
2022/23Z - Biochemia 0600-S1-ChK-Bio
2022/23Z - Mikrobiologia 0600-S1-CTZ-MB
2022/23Z - Technologia chemiczna leków 0600-S2-CM-TCL
2022/23Z - Technologia leków naturalnych 0600-S2-CM-TLN
2022/23L - Dieta i żywność w ocenie chemika 0600-OG-DŻOCh
2022/23L - Praktyka zawodowa 0600-S1-CM-PZ
2022/23L - Praktyka zawodowa 0600-S1-CTZ-PZ
2022/23L - Praktyka zawodowa 0600-S1-ChK-PZ
2022/23L - Praktyka zawodowa 0600-S1-O-PZ
2023/24 - Inżynieria środowiska 0600-S1-SP/W-IS
2023/24Z - Biochemia 0600-S1-ChK-Bio
2023/24Z - Dodatki funkcjonalne do tworzyw sztucznych 0600-S2-PP/ChP-DFTS
2023/24Z - Owoce jako źródło cennych składników stosowanych w kosmetologii 0600-S1-ChK-W-OJZCSS
2023/24Z - Technologia chemiczna leków 0600-S2-CM-TCL
2023/24Z - Technologia leków naturalnych 0600-S2-CM-TLN
2023/24L - Dieta i żywność w ocenie chemika 0600-OG-DŻOCh
2023/24L - Praktyka zawodowa 0600-S1-CM-PZ
2023/24L - Praktyka zawodowa 0600-S1-ChK-PZ
2023/24L - Praktyka zawodowa 0600-S1-O-PZ
2024/25Z - Biochemia 0600-S1-ChK-Bio
2024/25Z - Owoce jako źródło cennych składników stosowanych w kosmetologii 0600-S1-ChK-W-OJZCSS
2024/25Z - Technologia chemiczna leków 0600-S2-CM-TCL
2024/25Z - Technologia leków naturalnych 0600-S2-CM-TLN
2024/25L - Dieta i żywność w ocenie chemika 0600-OG-DŻOCh
2024/25L - Praktyka zawodowa 0600-S1-CM-PZ
2024/25L - Praktyka zawodowa 0600-S1-ChK-PZ
2024/25L - Praktyka zawodowa 0600-S1-O-PZ
2025/26Z - Biochemia 0600-S1-ChK-Bio
2025/26Z - Dodatki funkcjonalne do tworzyw sztucznych 0600-S2-PP/ChP-DFTS
2025/26Z - Owoce jako źródło cennych składników stosowanych w kosmetologii 0600-S1-ChK-W-OJZCSS
2025/26Z - Technologia chemiczna leków 0600-S2-CM-TCL
2025/26Z - Technologia leków naturalnych 0600-S2-CM-TLN
2025/26L - Dieta i żywność w ocenie chemika 0600-OG-DŻOCh
2025/26L - Praktyka zawodowa 0600-S1-CM-PZ
2025/26L - Praktyka zawodowa 0600-S1-ChK-PZ
2025/26L - Praktyka zawodowa 0600-S1-O-PZ
Prowadzone przedmioty
2022/23 - Chemia i analiza żywności 0600-S1-Spec-CAZL:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23Z - Biochemia 0600-S1-ChK-Bio:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23Z - Technologia leków naturalnych 0600-S2-CM-TLN:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2023/24Z - Biochemia 0600-S1-ChK-Bio:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24Z - Dodatki funkcjonalne do tworzyw sztucznych 0600-S2-PP/ChP-DFTS:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023/24Z - Owoce jako źródło cennych składników stosowanych w kosmetologii 0600-S1-ChK-W-OJZCSS:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023/24Z - Technologia leków naturalnych 0600-S2-CM-TLN:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2024/25Z - Analiza jakości produktów spożywczych 0600-S1-SP/W-AJPS:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25Z - Biochemia 0600-S1-ChK-Bio:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024/25Z - Owoce jako źródło cennych składników stosowanych w kosmetologii 0600-S1-ChK-W-OJZCSS:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25Z - Technologia leków naturalnych 0600-S2-CM-TLN:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2025/26Z - Biochemia 0600-S1-ChK-Bio:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2025/26Z - Owoce jako źródło cennych składników stosowanych w kosmetologii 0600-S1-ChK-W-OJZCSS:
Laboratorium (grupa 1), Wykład (grupa 1)