adiunkt w jednostce Wydział Nauk o Zdrowiu
|
dr
Justyna Przybyszewska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2020/21 - Praktyki. Praktyka w domu opieki społecznej: praktyka w domu opieki paliatywnej, w kuchni ogólnej oraz dziale żywienia 1800-D2-PR2-S2
2020/21 - Praktyki. Praktyka w poradni dietetycznej: praktyka w poradni endokrynologicznej i diabetologicznej oraz sportowej 1800-D2-PR1-S2
2020/21 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2
2020/21 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP
2021/22 - Praktyki. Praktyka w domu opieki społecznej: praktyka w domu opieki paliatywnej, w kuchni ogólnej oraz dziale żywienia 1800-D2-PR2-S2
2021/22 - Praktyki. Praktyka w poradni dietetycznej: praktyka w poradni endokrynologicznej i diabetologicznej oraz sportowej 1800-D2-PR1-S2
2021/22 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2
2021/22 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP
2021/22Z - Dietetyka w wellness i SPA 2600-SIW-M4-DW-3-S1
2021/22Z - Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-pod-d-podzywdo
2021/22Z - Praktyki: Praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej - praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej, dział żywności i żywienia 1800-D1-PRAKTYKA-S2
2022/23 - Praktyki. Praktyka w domu opieki społecznej: praktyka w domu opieki paliatywnej, w kuchni ogólnej oraz dziale żywienia 1800-D2-PR2-S2
2022/23 - Praktyki. Praktyka w poradni dietetycznej: praktyka w poradni endokrynologicznej i diabetologicznej oraz sportowej 1800-D2-PR1-S2
2022/23 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP
2022/23Z - Dietetyka w wellness i SPA 2600-SIW-M4-DW-3-S1
2022/23Z - Praktyki: Praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej - praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej, dział żywności i żywienia 1800-D1-PRAKTYKA-S2
2023/24 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Gzzywj-S1d
2023/24 - Nauki kliniczne: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Dietd-S1
2023/24 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne: żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-S2
2023/24 - Praktyki. Praktyka w domu opieki społecznej: praktyka w domu opieki paliatywnej, w kuchni ogólnej oraz dziale żywienia 1800-D2-PR2-S2
2023/24 - Praktyki. Praktyka w poradni dietetycznej: praktyka w poradni endokrynologicznej i diabetologicznej oraz sportowej 1800-D2-PR1-S2
2023/24 - Praktyki. Praktyka w szpitalu dla dorosłycch 1800-D2-PwSzdD-S2
2023/24 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2
2023/24 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP
2023/24Z - Dietetyka w wellness i SPA 2600-SIW-M4-DW-3-S1
2023/24Z - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne 1800-D1-M/ZK-S2
2023/24Z - Praktyki: Praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej - praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej, dział żywności i żywienia 1800-D1-PRAKTYKA-S2
2023/24L - Praktyki. Praktyka w szpitalu dziecięcym 1800-D1-PwSzDz-S2
2024/25 - Nauki kliniczne: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Dietd-S1
Prowadzone przedmioty
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Mdks-N1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Pzdj-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Nauki kliniczne: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Diews-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne: żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1800-TZ2-PDWPZO-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brlz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brzl-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP:
Wykład (grupa 1)
2021/22 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Gzzywj-N1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Gzzywj-S1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Nauki kliniczne: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Diews-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne: żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1800-TZ2-PDWPZO-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2:
Seminarium (grupa 1)
2021/22 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brlz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brzl-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP:
Wykład (grupa 1)
2021/22Z - Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-pod-d-podzywdo:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
2021/22Z - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne 1800-D1-M/ZK-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021/22L - Oferta własna uczelni. Do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1855-F1-PZON-SJ:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22L - Praktyki: Praktyka w szpitalu dziecięcym, na oddziale szpitalnym, w kuchni dietetycznej oraz magazynie żywności: praktyka w kuchni 1800-D1-PSD-S2:
Praktyka zawodowa (grupa 1)
2021/22L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Wykład (grupa 1)
2021/22L - Żywienie w sporcie: Żywienie dzieci i młodzieży o zwiększonej aktywności fizycznej 1800-D1-M/DM-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Gzzywj-N1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Gzzywj-S1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne: żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1800-TZ2-PDWPZO-S1:
Wykład (grupa 1)
2022/23 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brzl-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP:
Wykład (grupa 1)
2022/23Z - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne 1800-D1-M/ZK-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23L - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D1-DYPLOM/1-S2:
Seminarium (grupa 1)
2022/23L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Wykład (grupa 1)
2023/24 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Gzzywj-S1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24 - Nauki kliniczne: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Dietd-S1:
Wykład (grupa 1)
2023/24 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne: żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24 - Praktyki. Praktyka w szpitalu dla dorosłycch 1800-D2-PwSzdD-S2:
Praktyka zawodowa (grupa 1)
2023/24 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2:
Seminarium (grupa 1)
2023/24 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brzl-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2023/24 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP:
Wykład (grupa 1)