![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Nauk o Zdrowiu
|

dr
Justyna Przybyszewska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2018/19 - Moduł kształcenia w obszarze nauk klinicznych: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Dietl-N1
2018/19 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne - żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-N2
2018/19 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne: żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-S2
2018/19 - Wiedza o żywności: Bromatologia 1800-D2-Bro-N1
2018/19 - Wiedza o żywności: Bromatologia 1800-D2-Brom-S1
2018/19 - Wykład kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-AEZ2-PK-PZ-s1
2018/19 - Zajęcia praktyczne: Praktyka w domu opieki społecznej: praktyka w domu opieki paliatywnej, w kuchni ogólnej oraz dziale żywienia 1800-D2-ZP/DOS-N2
2018/19 - Zajęcia praktyczne: Praktyka w domu opieki społecznej: praktyka w domu opieki społecznej, w kuchni ogólnej oraz dziale żywienia 1800-D2-ZP/DOS-S2
2018/19 - Zajęcia praktyczne: Praktyka w poradni dietetycznej: praktyka w poradni endokrynologicznej i diabetologicznej oraz sportowej 1800-D2-ZP/PD-N2
2018/19 - Zajęcia praktyczne: Praktyka w poradni dietetycznej: praktyka w poradni endokrynologicznej i diabetologicznej oraz sportowej 1800-D2-ZP/PD-S2
2018/19 - Żywienie w szpitalu 1800-D3-Zwsz-n1
2018/19 - Żywienie w szpitalu 1800-D3-Zwszp-S1
2018/19Z - Zajęcia praktyczne: Praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej: praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej, dział żywności i żywienia 1800-D1-ZPRAKT-S2
2018/19L - Dietetyka 1700-K3-DIET-1
2018/19L - Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-pod-d-podzywdo
2018/19L - Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1800-F1-PDWPZON-N2
2019/20 - Moduł kształcenia do wyboru. Wykład kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D2-WK/ZDP-S2
2019/20 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Praca licencjacka - praca własna studenta 1800-D3-PW6c-S1
2019/20 - Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-AU2-PKPZDiP-S1
2019/20 - Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-E2-Pkpżd-s1
2019/20 - Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-ZP2-PKPZDP-S2
2019/20Z - Dietetyka w wellness i SPA 2600-SIW-M4-DW-3-S1
2019/20Z - Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-pod-d-podzywdo
2019/20L - Dietetyka 1700-K1-DIET-1
2019/20L - Dietetyka 1700-K3-DIET-1
2020/21 - Praktyki. Praktyka w domu opieki społecznej: praktyka w domu opieki paliatywnej, w kuchni ogólnej oraz dziale żywienia 1800-D2-PR2-S2
2020/21 - Praktyki. Praktyka w poradni dietetycznej: praktyka w poradni endokrynologicznej i diabetologicznej oraz sportowej 1800-D2-PR1-S2
2020/21 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2
2020/21 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy:Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP
2020/21Z - Dietetyka w wellness i SPA 2600-SIW-M4-DW-3-S1
2020/21L - Dietetyka 1700-K1-DIET-1
2020/21L - Dietetyka 1700-K3-DIET-1
2021/22 - Praktyki. Praktyka w domu opieki społecznej: praktyka w domu opieki paliatywnej, w kuchni ogólnej oraz dziale żywienia 1800-D2-PR2-S2
2021/22 - Praktyki. Praktyka w poradni dietetycznej: praktyka w poradni endokrynologicznej i diabetologicznej oraz sportowej 1800-D2-PR1-S2
2021/22 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2
2021/22 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy:Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP
2021/22Z - Dietetyka w wellness i SPA 2600-SIW-M4-DW-3-S1
2021/22Z - Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-pod-d-podzywdo
2021/22Z - Praktyki: Praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej - praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej, dział żywności i żywienia 1800-D1-PRAKTYKA-S2
2022/23 - Praktyki. Praktyka w domu opieki społecznej: praktyka w domu opieki paliatywnej, w kuchni ogólnej oraz dziale żywienia 1800-D2-PR2-S2
Prowadzone przedmioty
2018/19 - Moduł kształcenia w obszarze nauk klinicznych: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Dietl-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszy-N1:
Wykład (grupa 1)
2018/19 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne - żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-N2:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne: żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2:
Seminarium (grupa 2)
2018/19 - Wiedza o żywności: Bromatologia 1800-D2-Brom-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Wiedza o żywności: Towaroznawstwo żywności 1800-D2-Twz-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Wykład kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-AEZ2-PK-PZ-s1:
Wykład (grupa 1)
2018/19 - Żywienie w szpitalu 1800-D3-Zwsz-n1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1), Zajęcia praktyczne (grupa 1)
2018/19 - Żywienie w szpitalu 1800-D3-Zwszp-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1), Zajęcia praktyczne (grupa 1), Zajęcia praktyczne (grupa 2), Zajęcia praktyczne (grupa 3), Zajęcia praktyczne (grupa 4), Zajęcia praktyczne (grupa 5)
2018/19L - Dietetyka 1700-K3-DIET-1:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Laboratorium (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2018/19L - Dietetyka 1700-K3-DIET-N1:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2018/19L - Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-pod-d-podzywdo:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
2018/19L - Żywienie w sporcie: Żywienie dzieci i młodzieży o zwiększonej aktywności fizycznej 1800-D1-M/DM-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20 - Moduł kształcenia do wyboru. Wykład kursowy: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D2-WK/ZDP-S2:
Wykład (grupa 1)
2019/20 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-Se6-S1:
Seminarium (grupa 3)
2019/20 - Moduł kształcenia w obszarze nauk klinicznych: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Dietl-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne: żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20 - Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1800-TZ2-PDWPZO-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brlz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brzl-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2019/20Z - Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-pod-d-podzywdo:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
2019/20Z - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne 1800-D1-M/ZK-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20L - Dietetyka 1700-K1-DIET-1:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Laboratorium (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2019/20L - Dietetyka 1700-K3-DIET-1:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Laboratorium (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2019/20L - Dietetyka 1700-K3-DIET-N1:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019/20L - Oferta własna uczelni: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1855-F1-PZON-SJ:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Wykład (grupa 1)
2019/20L - Żywienie w sporcie: Żywienie dzieci i młodzieży o zwiększonej aktywności fizycznej 1800-D1-M/DM-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Mdks-N1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Pzdj-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Nauki kliniczne: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Diews-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne: żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1800-TZ2-PDWPZO-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brlz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brzl-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy:Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP:
Wykład (grupa 1)
2020/21Z - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne 1800-D1-M/ZK-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21Z - Praktyki: Praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej - praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej, dział żywności i żywienia 1800-D1-PRAKTYKA-S2:
Praktyka zawodowa (grupa 1), Praktyka zawodowa (grupa 2), Praktyka zawodowa (grupa 3), Praktyka zawodowa (grupa 4), Praktyka zawodowa (grupa 5)
2020/21L - Dietetyka 1700-K1-DIET-1:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Laboratorium (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2020/21L - Dietetyka 1700-K3-DIET-1:
Laboratorium (grupa 1), Laboratorium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020/21L - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D1-DYPLOM/1-S2:
Seminarium (grupa 2)
2020/21L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Wykład (grupa 1)
2020/21L - Żywienie w sporcie: Żywienie dzieci i młodzieży o zwiększonej aktywności fizycznej 1800-D1-M/DM-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Gzzywj-N1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Gzzywj-S1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Nauki kliniczne: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Diews-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne: żywienie w stanach wycieńczenia organizmu 1800-D2-FZWO-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1800-TZ2-PDWPZO-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2:
Seminarium (grupa 1)
2021/22 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brlz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Wiedza o żywności: Bromatologia i interakcja leków z żywnością 1800-D2-Brzl-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Wykład ogólnouniwersytecki/kursowy:Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-POG-PZDIP:
Wykład (grupa 1)
2021/22Z - Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-pod-d-podzywdo:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
2021/22Z - Podstawy żywienia klinicznego: Żywienie kliniczne 1800-D1-M/ZK-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021/22L - Oferta własna uczelni: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1855-F1-PZON-SJ:
Wykład (grupa 1)