adiunkt w jednostce Wydział Nauk o Zdrowiu
|
dr
Ewa Szymelfejnik
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Praca licencjacka - praca własna studenta 1800-D3-Pws7-S1
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-Selic1-S1
2020/21 - Seminarium dyplomowe: przygotowanie pracy magisterskiej i przygotowanie do egzaminu dyplomowego 1800-D2-DYPLOM/1-S2
2022/23 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Praca licencjacka - praca własna studenta 1800-D3-Pwst1-S1
2023/24 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Dietoterapia chorób cywilizacyjnych 1800-D3-DCGC-S1
2023/24 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1
2023/24 - Wiedza o żywności: Żywność funkcjonalna 1800-D3-WZZF-S1
2023/24L - Wiedza o żywności: Towaroznawstwo żywności 1800-D1-WOZT-S1
Prowadzone przedmioty
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Dietoterapia chorób cywilizacyjnych 1800-D3-DCH-N1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Dietoterapia chorób cywilizacyjnych 1800-D3-DCH-S1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-Selic1-S1:
Seminarium (grupa 3)
2020/21 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Wykład (grupa 1)
2020/21 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zzzb-N1:
Wykład (grupa 1)
2020/21 - Wiedza o żywności: Żywność specjalnego przeznaczenia (funkcjonalna) 1800-D3-ZSS-S1d:
Wykład (grupa 1)
2020/21 - Wiedza o żywności: Żywność specjalnego przeznaczenia (funkcjonalna) 1800-D3-Zsw-N1d:
Wykład (grupa 1)
2021/22 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Dietoterapia chorób cywilizacyjnych 1800-D3-Dietcyw-N1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Dietoterapia chorób cywilizacyjnych 1800-D3-Dietcyw-S1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2021/22 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Wykład (grupa 1)
2021/22 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zzzb-N1:
Wykład (grupa 1)
2021/22 - Wiedza o żywności: Żywność specjalnego przeznaczenia (funkcjonalna) 1800-D3-ZSS-S1d:
Wykład (grupa 1)
2021/22 - Wiedza o żywności: Żywność specjalnego przeznaczenia (funkcjonalna) 1800-D3-Zsw-N1d:
Wykład (grupa 1)
2021/22L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Wykład (grupa 1)
2021/22L - Wiedza o żywności: Towaroznawstwo żywności 1800-D1-Twzn-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
2021/22L - Żywienie w sporcie: Żywienie dzieci i młodzieży o zwiększonej aktywności fizycznej 1800-D1-M/DM-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Dietoterapia chorób cywilizacyjnych 1800-D3-DCGC-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Dietoterapia chorób cywilizacyjnych 1800-D3-Dietcyw-N1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-SEM1-S1:
Seminarium (grupa 1)
2022/23 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Wykład (grupa 1)
2022/23L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Wykład (grupa 1)
2022/23L - Wiedza o żywności: Towaroznawstwo żywności 1800-D1-WOZT-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Wykład (grupa 1)
2022/23L - Żywienie w sporcie: Żywienie dzieci i młodzieży o zwiększonej aktywności fizycznej 1800-D1-M/DM-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Dietoterapia chorób cywilizacyjnych 1800-D3-DCGC-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
2023/24 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-Smnl1-S1:
Seminarium (grupa 3)
2023/24 - Nauki kliniczne: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Dietd-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2023/24 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Wykład (grupa 1)
2023/24L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Wykład (grupa 1)