Chemia i technologia żywności (s1) (KRK) III rok, chemia i technologia żywności (s1)
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
2020/21 | 2021/22Z | 2021/22L | 2022/23Z | 2022/23L | 2024/25Z |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Analiza sensoryczna, badanie preferencji konsumenta 0600-S1-CTZ-AS(3r.) | 2019/20 - ... | TAK | ||||||
Biochemia 0600-S1-CTZ-Bio | 2019/20 - ... | TAK | ||||||
Chemia fizyczna 0600-S1-CTZ-CF | 2019/20 - ... | TAK | ||||||
Chemia koloidów 0600-S1-CTZ-CK | 2019/20 - ... | TAK | ||||||
Ekonomia przemysłowa (zarządzanie zakładami produkcyjnymi) 0600-S1-CTZ-EP | 2019/20 - ... | TAK | ||||||
Maszyny i aparaty w technologii spożywczej 0600-S1-CTZ-MATS | 2019/20 - ... | TAK | ||||||
Mikrobiologia 0600-S1-CTZ-MB | 2019/20 - ... | TAK | ||||||
Podstawy technologii cukru i cukiernictwa 0600-S1-CTZ-PTCC | 2019/20 - ... | TAK | ||||||
Podstawy technologii tłuszczów 0600-S1-CTZ-PTST | 2019/20 - ... | TAK | ||||||
Praktyka zawodowa 0600-S1-CTZ-PZ | 2019/20 - ... | TAK | ||||||
Procesy technologiczne 0600-S1-CTZ-PT | 2019/20 - ... | TAK |