Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu - Centralny punkt logowania
Strona główna

Dietetyka (n1) (KRK) III rok, dietetyka (n1)

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Dietetyka (n1) (KRK) (18520261-KRK)
Etap: III rok, dietetyka (n1) (18520261-3)
Poprzednie etapy: II rok, dietetyka (n1)
Następne etapy: (brak)
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: dietetyka
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: Licencjat z dietetyki

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 2017/18 2018/19 2019/20 2020/21 2021/22 2022/23 Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Biologia i fizjologia człowieka: Fizjologia wysiłku fizycznego z żywieniem 1800-D3-Fffn-n1d 2020/21 - 2020/21 TAK
Biologia i fizjologia człowieka: Fizjologia wysiłku fizycznego z żywieniem 1800-D3-Fizw-N1d 2021/22 - ... TAK
Dietetyka pediatryczna 1800-D3-Dietpd-N1 2015/16 - 2015/16 TAK
Dietoterapia chorób cywilizacyjnych 1800-D3-Dchc-N1 2015/16 - 2015/16 TAK
Edukacja żywieniowa 1800-D3-Edzy-n1 2016/17 - 2016/17 TAK
Fizjologia wysiłku fizycznego z żywieniem 1800-D3-Fz-n1 2015/16 - 2015/16 TAK
Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego - Żywienie kliniczne: Choroby neurologiczne 1800-D3-Gzkcne-N1d 2021/22 - ... TAK
Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego - Żywienie kliniczne: Choroby układu moczowego 1800-D3-Gzkmoc-N1d 2021/22 - ... TAK
Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego - Żywienie kliniczne: Choroby wewnętrzne 1800-D3-Gzkchw-N1d 2021/22 - ... TAK
Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego - Żywienie kliniczne: Choroby wieku starszego 1800-D3-Gzkws-N1d 2021/22 - ... TAK
Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego - Żywienie kliniczne: Choroby zakaźne, zatrucia pokarmowe 1800-D3-Gzkzat-N1d 2021/22 - ... TAK
Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Dietoterapia chorób cywilizacyjnych 1800-D3-Dietcyw-N1d 2021/22 - ... TAK
Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Dietoterapia w chorobach autoimmunologicznych 1800-D3-Dietaut-N1d 2021/22 - ... TAK
Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Gzzywj-N1d 2021/22 - ... TAK
Moduł kształcenia - do wyboru: Zarządzanie i marketing małych zakładów 1800-D3-Zarz-n1 2020/21 - 2020/21 TAK
Moduł kształcenia specjalnościowego - Żywienie kliniczne: Alergia, nietolerancja pokarmowa i zaburzenia immunologiczne 1800-D3-Maler-N1 2020/21 - 2020/21 TAK
Moduł kształcenia specjalnościowego - Żywienie kliniczne: Choroby nerek 1800-D3-Mchn-N1 2020/21 - 2020/21 TAK
Moduł kształcenia specjalnościowego - Żywienie kliniczne: choroby neurologiczne 1800-D3-Mcnn-N1 2020/21 - 2020/21 TAK
Moduł kształcenia specjalnościowego - Żywienie kliniczne: Choroby wewnętrzne 1800-D3-ZKC-N1d 2020/21 - 2020/21 TAK
Moduł kształcenia specjalnościowego - Żywienie kliniczne: Choroby wewnętrzne i wieku starszego 1800-D3-Mchwws-N1 2020/21 - 2020/21 TAK
Moduł kształcenia specjalnościowego - Żywienie kliniczne: Choroby zakaźne, zatrucia pokarmowe 1800-D3-ZCZ-N1d 2020/21 - 2020/21 TAK
Moduł kształcenia specjalnościowego: Dietoterapia chorób cywilizacyjnych 1800-D3-DCH-N1d 2019/20 - 2020/21 TAK
Moduł kształcenia specjalnościowego: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-Mdks-N1d 2020/21 - 2020/21 TAK
Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Działalność gospodarcza w praktyce dietetyka 1800-D3-OZDG-N1 2022/23 - ... TAK
Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Organizacja i zarządzanie w ochronie zdrowia i w zakładach żywienia 1800-D3-OZOZ-N1 2022/23 - ... TAK
Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Żywienie w szpitalu 1800-D3-Zwsw-N1d 2020/21 - ... TAK
Podstawy żywienia człowieka: Dietetyka pediatryczna 1800-D3-Dps-N1d 2020/21 - ... TAK
Praktyka w domu opieki społecznej 1800-D3-Prds-N1 2015/16 - 2015/16 TAK
Praktyka w poradni chorób układu pokarmowego i chorób metabolicznych 1800-D3-Prprc-N1 2015/16 - 2015/16 TAK
Praktyka w szpitalu dla dorosłych 1800-D3-Psdd-N1 2015/16 - 2015/16 TAK
Praktyka w szpitalu dziecięcym (oddziale, kuchni, żłobku, poradni dietetycznej) 1800-D3-Przl-N1 2016/17 - 2016/17 TAK
Praktyki: Praktyka w poradni chorób układu pokarmowego i chorób metabolicznych 3 tyg. 1800-D3-Prakpor-N1d 2021/22 - ... TAK
Praktyki: Praktyka w szpitalu dla dorosłych (oddziale, kuchni ogólnej, dziale żywienia) 3 tyg. 1800-D3-Praszdr-N1d 2021/22 - ... TAK
Praktyki: Praktyka w szpitalu dziecięcym (oddziale, kuchni, żłobku, poradni dietetycznej) 3 tyg. 1800-D3-Praszd-N1d 2021/22 - ... TAK
Promocja zdrowia: Edukacja żywieniowa 1800-D3-EDZ-N1d 2019/20 - ... TAK
Przedmiot do wyboru: Demografia 1800-d3-pw-n1 2010/11 - 2010/11 TAK
Przedmiot do wyboru: Katering i wyposażenie zakładów gastronomicznych 1800-D3-PDWK-n1 2017/18 - 2017/18 TAK
Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia dojelitowego i pozajelitowego 1800-D3-PDW-n1 2009/10 - 2009/10 TAK
Przedmioty do wyboru: Katering i wyposażenie zakładów gastronomicznych 1800-D3-Kater-N1d 2021/22 - ... TAK
Przedmioty kształcenia ogólnego: Biostatystyka i metodologia poznania naukowego 1800-D3-Bis-N1d 2021/22 - ... TAK
Przedmioty kształcenia ogólnego: Biostatystyka i metodologia poznania naukowego, w tym: Biostatystyka 1800-D3-Biost-N1d 2021/22 - ... TAK
Przedmioty kształcenia ogólnego: Biostatystyka i metodologia poznania naukowego, w tym: Metodologia poznania nauk. i ochrona własności intelektualnej 1800-D3-Wlint-N1d 2022/23 - ... TAK
Wiedza o żywności: Żywność funkcjonalna 1800-D3-WZSP-N1 2022/23 - ... TAK
Zajęcia praktyczne: Praktyka w poradni chorób układu pokarmowego i chorób metabolicznych 3 tyg 1800-D3-PPC-N1d 2020/21 - 2020/21 TAK
Zajęcia praktyczne: Praktyka w szpitalu dla dorosłych (oddziale, kuchni ogólnej, dziale żywienia) 3 tyg 1800-D3-PSD-N1d 2020/21 - 2020/21 TAK
Zajęcia praktyczne: Praktyka w szpitalu dziecięcym (oddziale, kuchni, żłobku, poradni dietetycznej) 3 tyg 1800-D3-POD-N1d 2020/21 - 2020/21 TAK
Żywienie kliniczne: alergia i nietolerancja pokarmowa 1800-D3-Zaler-n1 2016/17 - 2016/17 TAK
Żywienie kliniczne: Chirurgia 1800-D3-Chr-n1 2016/17 - 2016/17 TAK
Żywienie kliniczne: Choroby wewnętrzne 1800-D3-Chw-n1 2016/17 - 2016/17 TAK
Żywienie kliniczne: choroby zakaźne, zatrucia pokarmowe 1800-D3-Chzp-n1 2016/17 - 2016/17 TAK
Żywienie w szpitalu 1800-D3-Zwsz-n1 2016/17 - 2016/17 TAK
Żywność specjalnego przeznaczenia (funkcjonalna) 1800-D3-Zywsp-N1 2015/16 - 2015/16 TAK

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych
ul. Jurija Gagarina 11, 87-100 Toruń tel: +48 56 611-40-10 https://usosweb.umk.pl/ kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.0.0-3 (2022-08-19)