Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu - Centralny punkt logowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
programy studiów - pomoc

Chemia i technologia żywności (s1) (KRK)

Informacje o programie studiów

  Kod: 06510202-KRK
  Nazwa: Chemia i technologia żywności (s1) (KRK)
  Tryb studiów: stacjonarne
  Rodzaj studiów: pierwszego stopnia
  Czas trwania: 3,5 roku (7 semestrów)
Kierunki: chemia i technologia żywności
Kierunki do
wyboru:
(brak)
Jednostki: Wydział Chemii (od 2014/15) [ inne programy w tej jednostce ]
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

Główny tok nauczania

I rok, chemia i technologia żywności (s1)
II rok, chemia i technologia żywności (s1)
III rok, chemia i technologia żywności (s1)
IV rok, VII semestr, chemia i technologia żywności (s1)

Dodatkowe informacje

Warunki przyjęcia:

świadectwo dojrzałości, konkurs świadectw dojrzałości

Możliwe do uzyskania certyfikaty: Licencjat inżynierski z chemii i technologii żywności
Uprawnienia zawodowe: (brak danych)
Dalsze studia:

studia drugiego stopnia, studia podyplomowe