Wiedza o żywności: Biochemia ogólna i żywności 1800-D2-Bioch-S1
Ćwiczenia (CW)
Rok akademicki 2019/20
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Marietta Bracha | 10/10 |
|
2 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Marietta Bracha | 10/10 |
|
3 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Marietta Bracha | 9/9 |
|
4 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Marietta Bracha | 8/8 |
|
5 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Marietta Bracha | 8/8 |
|
6 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Marietta Bracha | 9/9 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.