Żywność jako źródło drobnoustrojów i ich toksyn oraz pasożytów i robaków 1800-F2-PKZjZD-S2
Wykład (WYK)
Rok akademicki 2019/20
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
(brak danych),
(sala nieznana)
|
Eugenia Gospodarek-Komkowska, Anna Michalska, Alicja Sękowska, Patrycja Zalas-Więcek, Małgorzata Prażyńska | 79/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.