Praktyki: Praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej - praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej, dział żywności i żywienia
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 1800-D1-PRAKTYKA-S2 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Praktyki: Praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej - praktyka w stacji sanitarno-epidemiologicznej, dział żywności i żywienia |
Jednostka: | Katedra Żywienia i Dietetyki |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-20 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Praktyka zawodowa, 35 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Justyna Przybyszewska | |
Prowadzący grup: | Ewa Grzechowiak, Justyna Przygocka-Kantowicz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Praktyka zawodowa - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-19 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Praktyka zawodowa, 35 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Justyna Przybyszewska | |
Prowadzący grup: | Maciej Hajost, Ewa Piaskowska, Justyna Przygocka-Kantowicz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Praktyka zawodowa - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/24" (zakończony)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-02-19 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Praktyka zawodowa, 35 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Dariusz Nowak, Justyna Przybyszewska | |
Prowadzący grup: | Maciej Hajost, Ewa Piaskowska, Justyna Przygocka-Kantowicz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Praktyka zawodowa - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.