Wiedza o żywności: Biochemia ogólna i żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 1800-D2-Bioch-N1 | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Wiedza o żywności: Biochemia ogólna i żywności | ||
Jednostka: | Katedra Geriatrii | ||
Grupy: | |||
Strona przedmiotu: | http://edukacja.cm.umk.pl | ||
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
4.00
(w zależności od programu) ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | polski | ||
Rodzaj przedmiotu: | przedmiot obowiązkowy |
||
Metody dydaktyczne eksponujące: | - pokaz |
||
Metody dydaktyczne podające: | - pogadanka |
||
Metody dydaktyczne poszukujące: | - ćwiczeniowa |
Zajęcia w cyklu "Rok akademicki 2018/19" (zakończony)
Okres: | 2018-10-01 - 2019-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 25 godzin ![]() Samokształcenie, 10 godzin ![]() Wykład, 25 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Marek Foksiński | |
Prowadzący grup: | Marek Foksiński, Marek Jurgowiak | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia - Zaliczenie Samokształcenie - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Rok akademicki 2019/20" (zakończony)
Okres: | 2019-10-01 - 2020-09-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 25 godzin ![]() Samokształcenie, 10 godzin ![]() Wykład, 25 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Kornelia Kędziora-Kornatowska | |
Prowadzący grup: | Marietta Bracha, Mariusz Kozakiewicz | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia - Zaliczenie Samokształcenie - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.