Fizjologia i patofizjologia człowieka: Fizjologia żywienia i procesu starzenia
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 1800-D1-FPC-S2 |
Kod Erasmus / ISCED: |
(brak danych)
/
(0518) Interdyscyplinarne programy i kwalifikacje związane z biologią i naukami pokrewnymi
|
Nazwa przedmiotu: | Fizjologia i patofizjologia człowieka: Fizjologia żywienia i procesu starzenia |
Jednostka: | Katedra Fizjologii |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
3.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-20 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 15 godzin
Samokształcenie, 10 godzin
Seminarium, 10 godzin
Wykład, 20 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Małgorzata Tafil-Klawe | |
Prowadzący grup: | Wieńczysława Adamczyk, Monika Bejtka, Mirosława Cieślicka, Blanka Dwojaczny, Małgorzata Tafil-Klawe | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia - Zaliczenie Samokształcenie - Zaliczenie Seminarium - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.