Nauki w zakresie podstaw opieki pielęgniarskiej: Dietetyka
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 1855-P1-NZPOPD-S1Z |
Kod Erasmus / ISCED: |
12.9
|
Nazwa przedmiotu: | Nauki w zakresie podstaw opieki pielęgniarskiej: Dietetyka |
Jednostka: | Katedra Gastroenterologii i Zaburzeń Odżywiania |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
LUB
1.50
(zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | angielski |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-19 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 10 godzin
Samokształcenie, 15 godzin
Wykład, 20 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Maria Kłopocka | |
Prowadzący grup: | Marcelina Bartuzi-Lepczyńska, Maria Kłopocka, Ariel Liebert, Beata Szukay | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/24" (zakończony)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-02-19 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia, 10 godzin
Samokształcenie, 10 godzin
Wykład, 25 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Maria Kłopocka | |
Prowadzący grup: | Marcelina Bartuzi-Lepczyńska, Maria Kłopocka, Ariel Liebert | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.