Wiedza o żywności: Biochemia ogólna i żywności 1800-D2-Bioch-N1
Rok akademicki 2018/19
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Wiedza o żywności: Biochemia ogólna i żywności 1800-D2-Bioch-N1 | |||
Zajęcia |
Rok akademicki 2018/19 (2018/19)
(zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 11 | |||
Limit miejsc: | 12 | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie | |||
Prowadzący: | Marek Foksiński, Marek Jurgowiak | |||
Uwagi: |
1 grupa wykładowa |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.