Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Jakość i bezpieczeństwo żywności [1800-D2-OJB-N2]
Rok akademicki 2018/19
Seminarium,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Jakość i bezpieczeństwo żywności [1800-D2-OJB-N2] |
Zajęcia: |
Rok akademicki 2018/19 [2018/19]
(zakończony)
Seminarium [SEM], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 20 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Prowadzący: | Dariusz Nowak |
Uwagi: |
1 grupa seminarium |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.