Culinary tourism - food around the world [2800-OG-EN-CTW]
Semestr letni 2019/20
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Culinary tourism - food around the world [2800-OG-EN-CTW] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2019/20 [2019/20L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
każdy wtorek, 13:30 - 15:00
sala 205 Wydziały: Nauk Biologicznych i Weterynaryjnych oraz Nauk o Ziemi i Gospodarki Przestrzennej jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 22 |
Limit miejsc: | 30 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Przemysław Charzyński |
Uwagi: |
Zajęcia ogólnouniwersyteckie (wykład) |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.