Wiedza o żywności: Technologia gastronomiczna [1800-D2-Tecggs-S1]
Rok akademicki 2019/20
Ćwiczenia,
grupa nr 3
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Wiedza o żywności: Technologia gastronomiczna [1800-D2-Tecggs-S1] |
Zajęcia: |
Rok akademicki 2019/20 [2019/20]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 9 |
Limit miejsc: | 9 |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Prowadzący: | Dariusz Nowak |
Uwagi: |
3 grupa ćwiczeniowa |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.