Analiza i ocena jakości produktów spożywczych [2600-K2-AJP-BIOT]
Rok akademicki 2019/20
Laboratorium,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Analiza i ocena jakości produktów spożywczych [2600-K2-AJP-BIOT] |
Zajęcia: |
Rok akademicki 2019/20 [2019/20]
(zakończony)
Laboratorium [LAB], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 11 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Prowadzący: | Brygida Świeżawska-Boniecka |
Uwagi: |
Grupa laboratoryjna nr 1, studia stacjonarne I stopnia, biotechnologia, kurs do wyboru nr 2, |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.