Żywność jako źródło drobnoustrojów i ich toksyn oraz pasożytów i robaków 1800-AU2-PKZJZD-S1
Rok akademicki 2019/20
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Żywność jako źródło drobnoustrojów i ich toksyn oraz pasożytów i robaków 1800-AU2-PKZJZD-S1 | |||
Zajęcia |
Rok akademicki 2019/20 (2019/20)
(zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 32 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Zaliczenie: | Zaliczenie | |||
Prowadzący: | Eugenia Gospodarek-Komkowska, Anna Michalska, Agnieszka Mikucka, Alicja Sękowska, Patrycja Zalas-Więcek | |||
Uwagi: |
1 grupa |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.