Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu - Centralny punkt logowaniaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Culinary tourism - food around the world 2800-OG-EN-CTW
Semestr letni 2020/21
Zajęcia terenowe, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Culinary tourism - food around the world 2800-OG-EN-CTW
Zajęcia Semestr letni 2020/21 (2020/21L) (w trakcie)
Zajęcia terenowe (TER), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: (brak danych)
Liczba osób w grupie: 17
Limit miejsc: 40
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Przemysław Charzyński
Uwagi:

zajęcia ogólnouniwersyteckie (zajęcia terenowe)

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.