Wiedza o żywności: Technologia żywności [1800-D2-Tchz-S1]
Rok akademicki 2021/22
Ćwiczenia,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Wiedza o żywności: Technologia żywności [1800-D2-Tchz-S1] |
Zajęcia: |
Rok akademicki 2021/22 [2021/22]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 11 |
Limit miejsc: | 11 |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Prowadzący: | Michał Gośliński |
Uwagi: |
2 grupa ćwiczeniowa |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.