Culinary tourism - food around the world [2800-OG-EN-CTW]
Semestr letni 2021/22
Zajęcia terenowe,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Culinary tourism - food around the world [2800-OG-EN-CTW] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/22 [2021/22L]
(zakończony)
Zajęcia terenowe [TER], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 21 |
Limit miejsc: | 40 |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Przemysław Charzyński |
Uwagi: |
zajęcia ogólnouniwersyteckie (zajęcia terenowe), WNoZiGP |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.