Chemia żywności i biopierwiastków [0600-S2-Spec-ChZB]
Semestr zimowy 2021/22
Laboratorium,
grupa nr 4
Przedmiot: | Chemia żywności i biopierwiastków [0600-S2-Spec-ChZB] | ||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/22 [2021/22Z]
(zakończony)
Laboratorium [LAB], grupa nr 4 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
każdy piątek, 10:00 - 15:00
(sala nieznana) |
||||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 9 | ||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | 9 | ||||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Szymon Bocian, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa | ||||||||||||||||||||||||||||
Uwagi: |
chemia kryminalistyczna S2R1 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.