Szczegółowe informacje o rejestracji
| Przedmiot: |
Współczesne trendy w przetwórstwie żywności 0600-S2-CKR-SP/W-WTP |
|
||||
| Cykl dydaktyczny: | Semestr letni 2025/26 | |||||
| Opisu przedmiotu, zasad zaliczania i innych informacji szukaj na stronie przedmiotu. | ||||||
Aktualny stan oraz możliwe akcje
|
W tej chwili USOSweb nie udostępnia żadnej akcji związanej z rejestracją na ten przedmiot. Zobacz kalendarz rejestracji związanych z tym przedmiotem, aby poznać dokładne daty rozpoczęcia i zakończenia tur rejestracyjnych. |
Informacji o terminach i zasadach rejestracji szukaj także w dziale Aktualności, edytowanym przez Twoją uczelnię
Rejestracja na przedmioty do wyboru - chemia kryminalistyczna (s2) - WCh - 2025/26 [0651-SPEC-S2-2018/19]
|
zakończona
2025-10-03 18:30 - 2025-10-08 23:59 |
|
I tura |
2 |
Niezalogowany
|
Brak (rejestracja wyłączona)