![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Nauk o Zdrowiu
|

dr
Małgorzata Chudzińska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2022/23 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Praca licencjacka - praca własna studenta 1800-D3-Pwst1-S1
2022/23 - Oferta własna uczelni. Do wyboru: Dietoprofilaktyka 1800-F2-OWUDWD-SJ
2023/24 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Praca licencjacka - praca własna studenta 1800-D3-Pwst1-S1
2023/24 - Nauki społeczne: Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe 1800-D2-NSUzz-S2
2023/24 - Oferta własna uczelni. Do wyboru: Dietoterapia 1800-F2-OWUDIET-SJ
2023/24 - Promocja zdrowia: Edukacja żywieniowa 1800-D3-PEZ-S1d
2023/24 - Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1800-TZ2-PDWPZO-S1
2023/24L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2
2024/25 - Nauki społeczne: Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe 1800-D2-NSUzz-S2
2024/25 - Praca dyplomowa: Seminarium licencjackie 1800-D3-Sm1pr-S1
2024/25 - Promocja zdrowia: Edukacja żywieniowa 1800-D3-PEZ-S1d
2024/25 - Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1800-TZ2-PDWPZO-S1
Prowadzone przedmioty
2022/23 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-SEM1-S1:
Seminarium (grupa 3)
2022/23 - Nauki kliniczne: Diety alternatywne 1800-D2-Altdt-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Ćwiczenia (grupa 4), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
2022/23 - Promocja zdrowia: Edukacja żywieniowa 1800-D3-EDZ-N1d:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Promocja zdrowia: Edukacja żywieniowa 1800-D3-PEZ-S1d:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23 - Zdrowie publiczne: Edukacja i poradnictwo żywieniowe 1800-D2-ZPE-S2:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022/23L - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Polityka wyżywienia 1800-D1-PW-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022/23L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Seminarium (grupa 1)
2023/24 - Grupa przedmiotów kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-Smnl1-S1:
Seminarium (grupa 2)
2023/24 - Nauki kliniczne: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Dietd-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2023/24 - Nauki kliniczne: Diety alternatywne 1800-D2-Altdt-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24 - Nauki społeczne: Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe 1800-D2-NSUzz-S2:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Ćwiczenia (grupa 3)
2023/24 - Promocja zdrowia: Edukacja żywieniowa 1800-D3-PEZ-S1d:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2023/24 - Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1800-TZ2-PDWPZO-S1:
Wykład (grupa 1)
2023/24 - Zdrowie publiczne: Edukacja i poradnictwo żywieniowe 1800-D2-ZPE-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023/24L - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Polityka wyżywienia 1800-D1-PW-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023/24L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Seminarium (grupa 1)
2024/25 - Nauki kliniczne: Dietoprofilaktyka i dietoterapia chorób skóry 1800-D2-Diett-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2024/25 - Nauki kliniczne: Dietoterapia (leczenie wspomagane dietą) 1800-D2-Dietd-S1:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2024/25 - Nauki kliniczne: Diety alternatywne 1800-D2-Altdt-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2024/25 - Nauki społeczne: Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe 1800-D2-NSUzz-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2024/25 - Promocja zdrowia: Edukacja żywieniowa 1800-D3-PEZ-S1d:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2024/25 - Przedmiot do wyboru: Podstawy żywienia osób niepełnosprawnych 1800-TZ2-PDWPZO-S1:
Wykład (grupa 1)
2024/25 - Zdrowie publiczne: Edukacja i poradnictwo żywieniowe 1800-D2-ZPE-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2024/25L - Higiena, epidemiologia i demografia 1600-Opt12HEID-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2024/25L - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Polityka wyżywienia 1800-D1-PW-S2:
Wykład (grupa 1)