![]() |
asystent w jednostce Wydział Nauk o Zdrowiu
|

dr
Małgorzata Chudzińska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2018/19 - Edukacja żywieniowa 1800-D3-Edu-s1
2018/19 - Edukacja żywieniowa 1800-D3-Edzy-n1
2018/19 - Praca licencjacka - praca własna studenta 1800-D3-PRw7-S1
2018/19 - Seminarium licencjackie 1800-D3-Se2-S1
2018/19Z - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe 1800-D1-OZ-S2
2019/20 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Praca licencjacka - praca własna studenta 1800-D3-Pw6-N1
2020/21 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-Selic1-S1
Prowadzone przedmioty
2019/20L - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Polityka wyżywienia 1800-D1-PW-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20Z - Nauki społeczne: Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe 1800-D1-NSUZ-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
2019/20 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zzzb-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
2019/20 - Promocja zdrowia: Edukacja żywieniowa 1800-D3-EDZ-N1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019/20 - Promocja zdrowia: Edukacja żywieniowa 1800-D3-PEZ-S1d:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019/20 - Moduł kształcenia specjalnościowego: Seminarium licencjackie 1800-D3-Se6-N1:
Seminarium (grupa 1)
2018/19 - Wiedza o żywności: Towaroznawstwo żywności 1800-D2-Twz-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19 - Wiedza o żywności: Towaroznawstwo żywności 1800-D2-Tzs-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszy-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Edukacja żywieniowa 1800-D3-Edu-s1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018/19 - Przedmiot do wyboru: Katering i wyposażenie zakładów gastronomicznych 1800-D3-PDWK-n1:
Wykład (grupa 1)
2020/21L - Wiedza o żywności: Produkcja potraw i towaroznawstwo - suplementy i diety 1800-D1-PPTSD-S2:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1)
2020/21L - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Polityka wyżywienia 1800-D1-PW-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21Z - Nauki społeczne: Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe 1800-D1-NSUZ-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19L - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Kontrola i regulacja spożycia 1800-D1-M/KRS-S2:
Seminarium (grupa 1)
2018/19L - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Polityka wyżywienia 1800-D1-PW-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19L - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy żywienia człowieka 1800-D1-Pdsz-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018/19L - Podstawy żywienia człowieka: Podstawy żywienia człowieka 1800-D1-Podzw-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3)
2018/19Z - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe 1800-D1-OZ-S2:
Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Nauki kliniczne: Diety alternatywne 1800-D2-Altdt-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Samokształcenie (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Nauki kliniczne: Diety alternatywne 1800-D2-Dalt-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020/21 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zaszb-S1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Seminarium (grupa 1)
2020/21 - Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Zasady żywienia zbiorowego 1800-D2-Zzzb-N1:
Ćwiczenia (grupa 1), Seminarium (grupa 1)