Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu - Centralny punkt logowania
Strona główna

Dietetyka (n1) (KRK) I rok, II semestr, dietetyka (n1)

Informacje o etapie studiów

Program studiów: Dietetyka (n1) (KRK) (18520261-KRK)
Etap: I rok, II semestr, dietetyka (n1) (18520261-12)
Poprzednie etapy: I rok, I semestr, dietetyka (n1)
Następne etapy: II rok, dietetyka (n1)
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: dietetyka
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. 2017/18L 2018/19 2018/19L 2019/20L 2020/21L 2021/22L Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Biologia i fizjologia człowieka: Biologia z Genetyką: Genetyka 1800-D1-BGN-N1 2017/18L - 2017/18L TAK
Biologia i fizjologia człowieka: Fizjologia żucia z elementami stomatologii 1800-D1-BMM-N1 2020/21L - ... TAK
Biologia i fizjologia człowieka: Fizjologia żucia z elementami stomatologii 1800-D1-FZ-N1 2017/18L - 2017/18L TAK
Biologia i fizjologia człowieka: Genetyka 1800-D1-BGTK-N1 2020/21L - ... TAK
Biologia z genetyką: Genetyka 1800-D1-BGG-N1 2013/14L - 2013/14L TAK
Biostatystyka 1800-D1-BIOS-N1l 2007/08L - 2013/14 TAK
Chemia ogólna i żywności 1800-D1-CHOŻ-N1L 2007/08L - 2013/14 TAK
Farmakologia 1800-D1-FARM-N1l 2007/08L - 2013/14 TAK
Fizjologia żucia z elementami stomatologii 1800-D1-FŻEST-N1l 2007/08L - 2013/14 TAK
Genetyka 1800-D1-BGG-N1l 2007/08L - 2011/12 TAK
Język angielski 1800-D1-J-N1 2007/08L - 2009/10L TAK
Metodologia poznania naukowego i ochrona własności intelektualnej 1800-D1-MPNOWI-N1l 2007/08L - 2013/14 TAK
Mikrobiologia ogólna i żywności 1800-D1-MIOŻ-N1l 2007/08L - 2013/14 TAK
Moduł kształcenia ogólnego: Biostatystka i metodologia poznania naukowego, w tym: Biostatystyka 1800-D1-BB-N1 2017/18L - 2017/18L TAK
Moduł kształcenia ogólnego: Biostatystyka i metodologia poznania naukowego 1800-D1-BI-N1 2017/18L - 2017/18L TAK
Moduł kształcenia ogólnego: Biostatystyka i metodologia poznania naukowego, w tym: Metodologia poznania naukowego i ochrona własności intelektualnej 1800-D1-BM-N1 2017/18L - 2017/18L TAK
Moduł kształcenia w obszarze nauk klinicznych: Parazytologia 1800-D1-PRZ-N1 2018/19L - 2018/19L TAK
Nauki kliniczne: Parazytologia 1800-D1-PARA-N1 2020/21L - ... TAK
Organizacja i zarządzanie w ochronie zdrowia 1800-D1-OIZ-N1l 2007/08L - 2013/14 TAK
Organizacja pracy 1800-D1-ORPR-N1l 2007/08L - 2011/12L TAK
Organizacja pracy w zakładach żywienia 1800-D1-ORP-N1 2012/13L - 2013/14 TAK
Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Organizacja i zarządzanie w ochronie zdrowia 1800-D1-Orgptc-N1 2017/18L - 2017/18L TAK
Organizacja żywienia zbiorowego i bezpieczeństwo: Organizacja pracy w zakładach żywienia 1800-D1-OP-N1 2017/18L - 2017/18L TAK
Parazytologia 1800-D1-PARA-N1l 2007/08L - 2013/14 TAK
Podstawy żywienia człowieka 1800-D1-PŻCZŁ-N1l 2007/08L - 2013/14 TAK
Podstawy żywienia człowieka: EBN (Żywienie oparte na dowodach) 1800-D1-EBNZ-N1 2020/21L - ... TAK
Podstawy żywienia człowieka: Podstawy żywienia człowieka 1800-D1-Pdsz-N1 2018/19L - 2018/19L TAK
Podstawy żywienia człowieka: Podstawy żywienia człowieka 1800-D1-Pdsz-N1 2020/21L - ... TAK
Podstawy żywienia klinicznego: Podstawy żywienia człowieka: 1800-D1-PZW-N1 2017/18L - 2017/18L TAK
Praktyka w szpitalu 1800-D1-PR-n1 2008/09L - 2013/14 TAK
Praktyka wakacyjna z zakresu technologii potraw 1800-D1-PR2-n1 2008/09L - 2013/14 TAK
Praktyki: Praktyka w szpitalu, wakacyjna 3 tygodnie 1800-D1-PWS3-N1 2020/21L - ... TAK
Praktyki: Praktyka z technologii potraw, wakacyjna 2 tyg 1800-D1-PTP2-N1 2020/21L - ... TAK
Promocja zdrowia i edukacja zdrowotna 1800-D1-PZ-N1L 2011/12L - 2011/12L TAK
Wiedza o żywności: Chemia ogólna i żywności 1800-D1-WCH-N1L 2017/18L - 2017/18L TAK
Wiedza o żywności: Chemia ogólna i żywności 1800-D1-WCH-N1L 2020/21L - ... TAK
Wiedza o żywności: Mikrobiologia ogólna i żywności 1800-D1-MB-N1 2017/18L - 2017/18L TAK
Wiedza o żywności: Mikrobiologia ogólna i żywności 1800-D1-MB-N1 2020/21L - ... TAK
Wiedza o żywności: Technologia gastronomiczna 1800-D1-TGNA-N1 2020/21L - ... TAK
Wiedza o żywności: Towaroznawstwo żywności 1800-D1-Twzw-N1 2017/18L - 2017/18L TAK
Wiedza o żywności: Towaroznawstwo żywności 1800-D1-Twzw-N1 2020/21L - ... TAK
Wychowanie fizyczne 1800-D1-WF-N1L 2008/09L - 2009/10 TAK
Wychowanie fizyczne 1800-D1-WF-N1L 2018/19L - 2018/19L TAK
Wychowanie fizyczne 1800-d1-w-n1l 2010/11L - 2013/14 TAK
Wychowanie fizyczne: Wychowanie fizyczne 1800-D1-WFN-N1L 2020/21L - ... TAK
Zajęcia praktyczne: Praktyka w szpitalu, wakacyjna 3 tyg 1800-D1-PSZ-N1 2017/18L - 2017/18L TAK
Zajęcia praktyczne: Praktyka z technologii potraw, wakacyjna 2 tyg 1800-D1-PT-N1 2017/18L - 2017/18L TAK

Wymagania punktowe

Dla tego etapu nigdy nie definiowano wymagań punktowych
ul. Jurija Gagarina 11, 87-100 Toruń tel: +48 56 611-40-10 https://usosweb.umk.pl/ kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.0.0-3 (2022-08-19)