Współczesne trendy w przetwórstwie żywności 0600-S2-SP/W-WTPZ
Laboratorium (LAB)
Rok akademicki 2020/21
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy poniedziałek, 9:00 - 13:00,
(sala nieznana)
każdy czwartek, 8:15 - 9:45, (sala nieznana) każdy poniedziałek, 9:00 - 13:00, (sala nieznana) |
Aleksandra Szydłowska-Czerniak, Ewa Olewnik-Kruszkowska | 8/ |
|
2 |
każdy poniedziałek, 9:00 - 13:00,
(sala nieznana)
każdy czwartek, 8:15 - 9:45, (sala nieznana) każdy wtorek, 9:00 - 13:00, (sala nieznana) |
Aleksandra Szydłowska-Czerniak, Ewa Olewnik-Kruszkowska | 6/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.