Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu - Centralny punkt logowania
Strona główna

Współczesne trendy w przetwórstwie żywności 0600-S2-SP/W-WTPZ
Laboratorium (LAB) Rok akademicki 2020/21

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 60
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy poniedziałek, 9:00 - 13:00, (sala nieznana)
każdy czwartek, 8:15 - 9:45, (sala nieznana)
każdy poniedziałek, 9:00 - 13:00, (sala nieznana)
Aleksandra Szydłowska-Czerniak, Ewa Olewnik-Kruszkowska 8/ szczegóły
2 każdy poniedziałek, 9:00 - 13:00, (sala nieznana)
każdy czwartek, 8:15 - 9:45, (sala nieznana)
każdy wtorek, 9:00 - 13:00, (sala nieznana)
Aleksandra Szydłowska-Czerniak, Ewa Olewnik-Kruszkowska 6/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
ul. Jurija Gagarina 11, 87-100 Toruń tel: +48 56 611-40-10 https://usosweb.umk.pl/ kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.0.0-3 (2024-08-26)