Plan zajęć przedmiotu Współczesne trendy w przetwórstwie żywności [0600-S2-SP/W-WTPZ] Rok akademicki 2020/21
Ustawienia planu
Poniedziałek
Ewa Olewnik-Kruszkowska, Aleksandra Szydłowska-Czerniak
9:00
Laboratorium, grupa 2
każdy poniedziałek, 9:00 - 13:00
Ewa Olewnik-Kruszkowska, Aleksandra Szydłowska-Czerniak
9:00
Laboratorium, grupa 1
każdy poniedziałek, 9:00 - 13:00
Ewa Olewnik-Kruszkowska, Aleksandra Szydłowska-Czerniak
9:00
Laboratorium, grupa 1
każdy poniedziałek, 9:00 - 13:00
Jacek Nowaczyk, Aleksandra Szydłowska-Czerniak
10:00
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 10:00 - 12:15
Wtorek
Ewa Olewnik-Kruszkowska, Aleksandra Szydłowska-Czerniak
9:00
Laboratorium, grupa 2
każdy wtorek, 9:00 - 13:00
Środa
Czwartek
Ewa Olewnik-Kruszkowska, Aleksandra Szydłowska-Czerniak
8:15
Laboratorium, grupa 2
każdy czwartek, 8:15 - 9:45
Ewa Olewnik-Kruszkowska, Aleksandra Szydłowska-Czerniak
8:15
Laboratorium, grupa 1
każdy czwartek, 8:15 - 9:45
Piątek
Jacek Nowaczyk, Aleksandra Szydłowska-Czerniak
8:00
Wykład, grupa 1
każdy piątek, 8:00 - 12:00