Ethnobotany and traditional food in Mexico [2600-OG-EN-ETF]
Semestr zimowy 2020/21
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Ethnobotany and traditional food in Mexico [2600-OG-EN-ETF] | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2020/21 [2020/21Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
każdy czwartek, 10:00 - 11:30
(sala nieznana) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 4 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | 100 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Stefany Cardenas Perez | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Uwagi: |
wykład ogólnouniwersytecki w języku angielskim, Wydział Nauk Biologicznych i Weterynaryjnych |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.