Żywność jako źródło drobnoustrojów i ich toksyn oraz pasożytów i robaków [1800-F2-PKZjZD-S2]
Rok akademicki 2019/20
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Żywność jako źródło drobnoustrojów i ich toksyn oraz pasożytów i robaków [1800-F2-PKZjZD-S2] |
Zajęcia: |
Rok akademicki 2019/20 [2019/20]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 79 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Prowadzący: | Eugenia Gospodarek-Komkowska, Anna Michalska, Małgorzata Prażyńska, Alicja Sękowska, Patrycja Zalas-Więcek |
Uwagi: |
1 grupa |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu.