![]() |
profesor uniwersytetu w jednostce Wydział Nauk Historycznych
|

dr hab.
Jarosław Dumanowski
prof. UMK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2017/18Z - Food and Cookery in Poland and Europe from Middle Ages to Present Times 1202-OG-EN-FACIPE
2017/18Z - Historia nowożytna powszechna 1202-H-HNPW-S1
2017/18Z - Źródła do historii nowożytnej 1202-H-ŹDHN-S1
2017/18L - Dziedzictwo kulturowe krajów romańskich 1202-H-DKKR-S1
2017/18L - Food and Cookery in Poland and Europe from Middle Ages to Present Times 1202-OG-EN-FACIPE
2018/19Z - Food and Cookery in Poland and Europe from Middle Ages to Present Times 1202-OG-EN-FACIPE
2018/19Z - Historia nowożytna 1202-A-HN-S1
2018/19Z - Historia nowożytna powszechna 1202-H-HNPW-S1
2018/19L - Dziedzictwo kulturowe krajów romańskich 1202-H-DKKR-S1
2018/19L - Food and Cookery in Poland and Europe from Middle Ages to Present Times 1202-OG-EN-FACIPE
2019/20Z - Cultural History of Food 1202-OG-EN-CHF
2019/20L - Cultural History of Food 1202-OG-EN-CHF
2019/20L - Dziedzictwo kulturowe krajów romańskich 1202-H-DKKR-S1
2020/21Z - Wprowadzenie do historii 1202-H-WDH-S1
2020/21L - Dziedzictwo kulturowe krajów romańskich 1202-H-DKKR-S1
2020/21L - Kultura i tradycje I Rzeczypospolitej 1202-H-KTIR-S1
Prowadzone przedmioty
2019/20L - Europejskie kultury żywieniowe (od starożytności do współczesności) 1202-H-EKŻ-S1:
Ćwiczenia (grupa 1)
2019/20L - Ochrona i waloryzacja dziedzictwa żywieniowego w Europie 1202-H-OiW-S1:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19Z - Food and Cookery in Poland and Europe from Middle Ages to Present Times 1202-OG-EN-FACIPE:
Wykład monograficzny (grupa 1)
2020/21L - Europejskie kultury żywieniowe (od starożytności do współczesności) 1202-H-EKŻ-S1:
Ćwiczenia (grupa 1)